Lappeenrannan Namika on hankkinut kokeneen Brandon McKnightin (29v, 188cm) miehistöönsä tulevalle kaudelle. Namika uutisoi sopimuksesta kotisivuillaan.

Urallaan mm. Israelin, Ranskan ja Kreikan pääsarjoissa pelannut McKnight on voittanut urallaan myös Ruotsin mestaruuden Solnan paidassa vuonna 2008. Tuolloin Pekka Salmisen valmentamassa joukkueessa McKnightin tilastoiksi muodostuivat mukavat 21 pistettä/5 levypalloa/5 syöttöä ottelua kohden, lisäksi McKnight valittiin sarjan vuoden puolustuspelaajaksi.

Viime kauden alussa ilman työpaikkaa jäänyt McKnight lähti tammikuussa Ruotsin pääsarjassa pelaavan Eaglesin riveihin (19,6p/4,6s., 2p 46%, 3p 34%), josta ponnahti loppukaudeksi vahvistamaan Kreikan pääsarjassa pelaavan Ikaroksen miehistöä yhdeksän pelin ajaksi. Kivikovassa Kreikan pääsarjassa parhaassa ottelussa pisteitä syntyi 15.

Maanantai-aamupäivällä Suomeen saapunevan McKnightin tulon myötä Namikan pääsee valmistautumaan täydellä miehityksellään vajaan kahden viikon päästä alkavaan Korisliigaan.