Lappeenrannan Namika hankki riveihinsä kokeneen amerikkalaisen takamiehen Brandon McKnightin. Lappeenrantalaisten päävalmentaja Lassi Tuovin mukaan McKnight on energinen peluri, joka on tottunut uurastamaan kentällä isoja minuutteja.

Tuovi sai suosituksen McKnightista maajoukkuekollega Pekka Salmiselta, joka valmensi häntä muutamia vuosia sitten Ruotsissa.

– Saamme takakentälle äärettömän paljon kokemusta ja johtajuutta. Pelintekijää etsittäessä kollega Pekka Salminen antoi myös vahvistuksen, että McKnightista löytyy etsimämme pelaajan ominaisuudet, Tuovi valottaa seuran kotisivuilla.

Pelintekijän rooli Namikassa korostui viimekin vuonna Matt Gibsonin pelatessa onnistuneesti isoja minuutteja Namikan takakentällä. Oletettavaa on, että myös Brandonille on vastuuta luvassa roppakaupalla.

– McKnight on tottunut urakoimaan isoja minuutteja, joka osaltaan vahvisti haluamme saada mies tänne. Tästäkin huolimatta hän perustaa pelinsä vauhtiin ja energiaan, joten Namika tulee varmasti pelaamaan äärimmäisen vauhdikasta peliä tulevalla kaudella, kommentoi Tuovi viitaten myös takamiehen viime kaudella Ruotsissa keskimäärin 37minuutin peliaikaan.