Philadelphia on tehnyt sopimuksen tämän vuoden ykköskierroksen varausten Michael Carter-Williamsin kanssa ja Nerlens Noelin kanssa.

Philadelphia varasi Carter-Williamsin ensimmäisellä kierroksella ja Noel on taasen New Orleans Pelicansin varaus, mutta Philadelphia hankki hänen oikeutensa.

Carter-Williams pelasi kaksi edellisvuotta Syracusen yliopistojoukkueessa ja antoi viime kaudella kolmanneksi eniten syöttöjä (7.7) ja parhaassa pelissään hän jakoi peräti 16 koriin johtanutta syöttöä.

Noel on taas iso laituri ja sentteri, joka on blokkaamisen erikoismies. Hän pelasi vain yhden kauden yliopistossa Kentuckyssa. Hän blokkasi keskimäärin 4.4 kertaa ottelussa ja hänen suurin blokkimääränsä kaudella oli 12 torjuttua heittoa pelissä. Hän loukkasi polvensa helmikuussa ja se päätti hänen kautensa, mutta siitä huolimatta hänet valittiin numerolla kuusi.