Korihait osoitti keskiviikkona Korisliigan ja ykkösdivisioonan välisen eron kurittamalla Kaarinan Ura Basketia vajaamiehisenäkin lukemin 90 – 48 (41-22).

Ottelu alkoi tasaisesti ja hienosti taistellut vierasjoukkue pysyi hyvin Korihaiden mukana ensimmäiset kymmenen minuuttia. Toisella neljänneksellä isäntien rutiini ja kokemus alkoi tulla paremmin esille ja puoliaikaan mennessä ero oli kasvanut jo lähes kahteenkymmeneen.

Ura Basket tuli puoliajalta huomattavasti terävämpänä ja nykäisi kolmannen erän alkuun 9-0 jakson. Korihait ei tästä kuitenkaan hätkähtänyt vaan otti ottelun uudelleen haltuunsa ja kasvatti eroa tasaisesti loppupelin ajan.

Korihaiden hahmoja ottelussa olivat pelinrakentajakolmikko Mikko Jalonen, Sami Ikävalko ja Jalmari Salaterä. Erityisesti Salaterä esitti lupaavia otteita upottamalla neljä kuudesta kolmosestaan. Myös Pyry Rainamaa, Sami Mäntymaa ja Jyrki Nieminen esiintyivät pirteästi. Korihaiden jenkkikolmikosta peliasuun oli pukeutunut vain Sam McLaurin, joka oli hieman ihmeissään pienempien vastustajien kanssa. Josh Dollard ja Chace Stanback huilasivat pienten loukkaantumisten vuoksi.

Korihait matkustaa viikonloppuna Saloon, jossa se kohtaa lauantaina Kauhajoen Karhun ja sunnuntaina Lapuan Korikobrat. Josh Dollardin ja Chace Stanbackin pelaaminen viikonloppuna on epävarmaa, mutta viikon päästä Korisliiga-avauksessa molempien pitäisi olla taas pelikuntoisia. Suomalaisista Niko Malinen alkaa kuntoutua selkävaivoistaan, mutta Tero Inton polvivammassa saattaa mennä pidempään.

Korihaiden pisteet, levypallot ja peliminuutit Ura-ottelussa:
Mikko Jalonen 20/2/33
Jalmari Salaterä 18/4/25
Sami Ikävalko 16/3/29
Sami Mäntymaa 9/11/34
Sam McLaurin 8/11/24
Pyry Rainamaa 7/4/31
Jyrki Nieminen 2/0/22

Korihait raportoi ottelusta kotisivuillaan.