Lapuan Korikobdat on löytänyt ensimmäisen korvaajan kotiin lähetetyille Brandon Garylle ja Tyronne McNealille. Korikobrien uusin jenkkivahvistus on Lawrence Kinnard II.

Kinnard on 202-senttinen ja 105-kiloinen 4/3-paikkojen pelaaja, joka pelasi yliopistouransa University of Alabama at Birminghamissa. Hän aloitti ammattilaisuransa Puolassa pelaten siellä kolme kautta ennen kuin jatkoi Kyprokselle Keravnosin riveihin viime kaudeksi. 28-vuotias peluri saapuu Suomeen lauantaina ja on Kobrien mukana Salon turnauksessa.

– Olemme neuvotelleet pitkään eri pelaajien kanssa ja saimme Lawrencen tarttumaan tarjoukseemme. Lawrence tuo toivottavasti joukkueeseen kovasti kokemusta ja levypallovoimaa. Olimme aivan vähällä onnistua samaan aikaan saamaan myös toisen huippuvahvistuksen, mutta lopulta Arizonan yliopistosta valmistunut Jesse Perry valitsi rahakkaammat liigakentät. Ehkä tässä on yritetty vähän liiankin tasokkaita amerikkalaipelaajia, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Meillä on kuitenkin uusi tarjous vetämässä ja toivotaan, että se varmistuu mahdollisimman nopeasti, Korikobrien Markku Turja toteaa seuran sivuilla.