Tapiolan Honka ja Lappeenrannan Namika kohtasivat toisensa molemmille viimeisessä harjoitusottelussa ennen kauden alkua. Ottelu oli tasainen alusta saakka, mutta paremmin heittänyt ja laajemmalla rintamalla onnistunut Namika kirjasi lopulta 93-84-voiton.

Honka hallitsi avausneljännestä, jossa kumpikaan joukkue ei saanut puolustustaan toimimaan. Kotijoukkueen mustat hetket tulivat toiselle neljännekselle, jossa sekä alku- että loppuminuutit sujuivat isäntien kannalta heikosti. Namika johti puoliajalla 49-44.

Kolmannella neljänneksellä Hongan isot ulkomaalaisvahvistukset Jaraun ”Kino” Burrows ja Ronnie Clark nostivat kovilla henkilökohtaisilla suorituksillaan kotijoukkueen mukaan peliin. Ennen viimeistä neljännestä tilanne oli jännittävä 63-65. Honka roikkui kannassa aivan loppuminuuteille saakka, mutta Hongan muutamat ikävät pallonmenetykset ja Namikan kova heittopeli ratkaisivat ottelun lopulta vieraille.

Hongan selvästi parhaat olivat tarkasti heittänyt Clark (25/10) ja urheilullisuudellaan jälleen säväyttänyt Burrows (22/8/4 torjuntaa). Lappeenrannan NMKY onnistui laajemmalla rintamalla. Brandon McKnight (20/2/3 syöttöä), etenkin ottelun alussa loistanut Todd Brown (19/3) sekä hyvin vapaat heitot upottanut Eero Aaltonen (16/2) olivat tehokkaimmat.

Otteluraportti Hongan sivuilta.