Nilan Bisons hävisi kotiturnauksensa viimeisessä ottelussa niukasti Sundsvallille 69-70.

Nilan Bisonsin ja Sundsvall Dragonsin kohtaamisessa loimaalaiset olivat kuskin paikalla valtaosan matsista. Biisonit onnistui heittopelissään suht hyvin ja Mikko Koivisto (kolmoset 3/5) yhdessä Carl Lindbomin (kolmoset 3/4) kanssa huudattivat yleisöä kolmosillaan.

Ensimmäisen puoliskon jälkeen Bisons johti, mutta toisella puoliskolla tahti muuttui. Biisonien keskimatkan heitot eivät uponneet Sundsvallin heittäessä juuri nämä välimatkan heitot paremmin. Lisäksi Biisonit menetti palloa liian monesti heikkoon syöttöön tai ajatuskatkoon. Onneksi myös Dragons heitteli palloa välillä seinille. Menetykset olivat lopulta 20-19.

Suurimmillaan Sundsvall pääsi karkaamaan yli kymmenen pisteen johtoon. Bisons sai kuitenkin rivinsä kuntoon kotiyleisön kannustuksen myötä. Viimeisellä jaksolla Biisonit pääsi jo todella lähelle Dragonsia. Hetki hetkeltä ero kutistui ja Bisons saavutti ruotsalaisjoukkueen. Carl Lindbom pääsi vapaaheittoviivalle kahden heiton turvin pelin lopussa. Tuossa vaiheessa Biisonit oli kahden pisteen päässä. Lindbom onnistui vain toisessa heitossa ja Bisons jäi vielä yhden pisteen takaa-ajomatkalle. Antto Nikkarinen pääsi vielä summerin soidessa yrittämään kolmosta puolen kentän tuntumasta, mutta heitto kolisi raudoista ulos.

Huolestuttavin hetki ottelussa nähtiin, kun Koivisto ajoi kovaa korille Daniel Eliassonin torpatessa hänet lattian pintaan. Molemmat miehet jäivät makaamaan pidellen jalkojaan. Onneksi ”Koivari” ei kuitenkaan satuttanut itseään pahasti vaan pääsi mukaan peliin. Eliasson sitä vastoin loukkasi nilkkansa sen verran pahasti, ettei voinut enää jatkaa.

Turnaus päätti Nilan Bisonsin preseason-kauden ja joukkue sai arvokasta kokemusta Korisliigaa ja Eurocupia varten. Korisliigakausi alkaa Bisonsin kohdalla jo 5.10. kotiottelulla KTP:tä vastaan.

Ottelusta raportoi Bisons kotisivuillaan.