Korisliigan pelejä on mahdollisuus jatkossa seurata sekä Ylen että UrhoTV:n kanavilla.

UrhoTV:ltä voi normaalisti seurata otteluita maksullisena ja kanavalta on nähtävissä runkosarjan otteluita sekä pudotuspelit ja kaikki finaalit suorina lähetyksinä.

Yle Urheilu aloittaa laajan yhteistyön lentopallon, salibandyn, käsipallon, jääpallon ja koripallon lajiliittojen kanssa. Suomalaisen sarjapalloilun sankarit ja esikuvat, naiset ja miehet, palaavat jokaisen suomalaisen ulottuville suorissa lähetyksissä viikonloppuisin.

Yhteistyö tarkoittaa käytännössä sitä, että uudistuvan Yle TV2:n Urheiluviikonloppu-ohjelman kivijalaksi nousee suomalainen live-palloilu.

Urheiluviikonloppu tarjoaa urheilufaneille joka lauantai ja sunnuntai tuhdin, vähintäänkin neljän tunnin monipuolisen urheilupaketin.

Syksyn aikana Yle TV2:n viikonlopuissa näytetään ainakin 12 ottelua suorana. Huippuottelut ovat myös keväällä keskeinen osa Urheiluviikonloppu-lähetyksiä. Ensimmäiset televisioitavat ottelut ovat lauantaina 12. lokakuuta lähetettävä koripalloliigan peli ja sunnuntaina 13. lokakuuta näytettävä salibandyliigan ottelu. Ottelut pyritään aloittamaan aina samaan aikaan kello 16.

Tarkemmat tiedot syksyn aikataulujen ja kevään suunnitelmien osalta julkistetaan lähiviikkoina.