Bisons on hankkinut jälleen kovan vahvistuksen jo ennestään vahvaan joukkueeseensa, kun Frank Robinson liittyy joukkueen riveihin. Sopimuksesta kertoo koripallosivusto Sportando.

Robinson on viettänyt melkoista kiertolaiselämää ja on pelannut vuonna 2008 alkaneen ammattilaisuransa aikana jo seitsemässä eri maassa ja kymmenessä eri joukkueessa. Listalta löytyvät Union Olimpija (Slovenia), Ludwigsburg (Saksa), Los Angeles D-Fenders (D-liiga, USA), Maccabi Haifa, (Israel), Sokhumi Tblisi (Georgia), Artland Dragons (Saksa), BC Habika (Israel), Asseco Prokom Gdynia (Puola), Budivelnyt Kiova (Ukraina) ja viimeksi s. Oliver Baskets Würzburg (Saksa).

29-vuotias takakentän pelaaja aloitti viime kauden Puolassa, jossa hän pelasi seitsemän peliä Euroliigassa ja myöhemmin hän pelasi Budivelnytin kanssa samana kautena Eurocupia ennen kuin päätti kautensa Saksassa.