Korisliiga pyörähti käyntiin perjantaina kolmella ottelulla ja voittoihin selviytyivät Kataja, Karhu ja Korihait.

Kataja aloitti kautensa vakuuttavasti hakemalla 84-64 (50-24)-voiton. Katajan ykköspistemies oli 23 pistettä pussittanut Renaldo Major. Teemu Rannikko teki vahvan paluun Korisliigaan pussittamalla 15 pistettä. Kaksinumeroisiin pääsi myös Mike Morrison, joka 10 pisteen ohella kaapi yhdeksän levypalloa. Kouvot onnistui laajalla rintamalla, sillä neljä peluria pääsi yli 10 pisteen. Lawrence Wright ja Frankie Sullivan tekivät 14 pistettä ja Daniel Dolenc ja Ilari Seppälä onnistuivat 12 pisteen arvoisesti.

Kauhajoella nähtiin kunnon jännitysnäytelmä, joka ratkesi vasta kolme sekuntia ennen loppua kotijoukkueen hyväksi. Bojan Sarcevic pudotti voittoheiton sisään ja näin Karhu voitti ottelun 73-71 (32-36). Sarcevicin ohella Karhun sankareihin kuuluivat 19 pistettä tehnyt Quincy Hankins-Cole, Dre Williamson pudotti 14 pistettä ja otti 11 levypalloa ja Niko Mattila teki 12 pistettä. Lahtelaisten ykkösnimi oli 20 pistettä tehnyt Daniel Oppland ja häntä säestivät hyvin pisteen vähemmän nakuttanut Robert Arnold ja 11 pistettä upottanut Storm Warren. Warren ja Oppland ottivat myös 13 levypalloa mieheen.

Korihait aloitti kautensa vakuuttavasti ottamalla selvän 90-71 (42-30)-voiton kotonaan Salon Vilppaasta. Ottelun ykkösnimi oli 28 pistettä tehnyt ja 14 levaria repinyt Josh Dollard. Chase Stanback nakutti 23 pistettä ja otti 10 levypalloa ja kolmas jenkkivahvistus Sam McLaurin kantoi kortensa kekoon 19 pisteellä ja 14 levypallolla. Salolaisten paras oli Mikhail Torrance 21 pisteellä, James Padgett seurasi 14 paunalla ja Joe Harris nosti 13 pistettä ja otti 11 levaria.

Korisliiga jatkuu lauantaina kolmella ottelulla.