Frank Holmes liittyy Korikobrien miehistöön kauden alla ja täydentää samalla lapualaisten amerikkalaiskolmikon.

Holmes on pelannut jo aiemmin Korikobrien joukkueeseen liittyneen Lawrence Kinnardin kanssa samassa yliopistossa ja suurimman osan ammattilaisurastaan 206-senttinen ja 112-kiloinen Holmes on viettänyt Englannissa.

– Lopullinen valinta oli helppo. Olimme jo alustavasti neuvotteluissa myös Frankin kanssa ja Lawrencen tulon myötä tilanne vahvistui. Saimme Lawrencelta tarkan kuvauksen siitä mitkä ovat Frankin vahvuudet ja se riitti valintaan. Frank tuo joukkueelle nimenomaan taistelutahtoa

sekä sisäpelivoimaa. Frankin vahvuudet ovat joukkuepelaamisessa sekä puolustuspäässä ja ensimmäiset harjoitukset ovat osoittaneet asiat todeksi, kertoo Kobrien apuvalmentaja Derrick Crayton seuran sivuilla.