Vaikeista lähtökohdista avausotteluun lähtenyt Korihait ei antanut poissaolojen häiritä, vaan otti avauskierroksen ottelussa vakuuttavan 90-71-voiton. Korihaiden päävalmentaja Ari Mikkola oli erittäin tyytyväinen omiensa esitykseen.

Kotijoukkueen lähtökohdat otteluun eivät olleet parhaimmat mahdolliset, sillä myös Pyry Rainamaa siirtyi joukkueen sairaslistalle kuluvalla viikolla. Tästä huolimatta Korihait oli saanut ennen perjantain peliä alleen pari hyvää harjoitusta, kun Roope Tammi ja Juho Vainio liittyivät harjoitusvahvuuteen ja tämä näkyi myös joukkueen pelissä.

– Saimme harjoiteltua kaksi päivää todella hyvin ja olen ylpeä joukkueen otteista, totesi tyytyväinen hailuotsi Ari Mikkola joukkueen kotisivuilla.

– Taktiikkamme onnistui hyvin ja pelaajien toteutus vielä paremmin. Jos esiin pitää nostaa yksi pelaaja, niin Chace Stanback oli tämän ottelun sankari, Mikkola kehui 23 pistettä tehnyttä Stanbackia.