Tapiolan Honka aloittaa Korisliigakautensa kotonaan kohtaamalla Lapuan Korikobrat. Hongan päävalmentaja Pekka Salminen ei tarkkaan tunne tulevaa vastustajaa, vaan keskittyy oman joukkueen tekemiseen.

Salmisen mukaan avauspelit ovat aina vaikeasti ennakoitavissa.

– Avauspelissä on aina omat haasteensa. Vastustajasta ei vielä oikein tiedä paljoakaan ja omassa pelissäkin on vielä tiettyjä kysymysmerkkejä. Ilmassa on siis jännitystä, niin kuin pitääkin, Salminen kertoo Hongan sivuilla.

Salminen luottaa joukkueensa omaan pelityyliin ja toivoo kotiyleisöltä kovaa kannustusta.

– Informaation ja scoutingin puuttuessa keskitymme omaan konseptiimme ja pyrimme toteuttamaan sitä hyvin. Toivomme luonnollisesti kotiyleisöltä alusta saakka samanlaista tukea, mitä saimme viime keväänä. It’s good to be back!, Salminen päättää.

Korisliigan ottelu Tapiolan Honka – Lapuan Korikobrat pelataan lauantaina 5.10 klo 17.00.