Pyrintö ja Lappeenrannan Namika järjestivät viihdyttävän koripallonäytöksen, jonka Pyrintö vei lopulta nimiinsä 109-81. Lappeenrantalaiset pysyivät hyvin Pyrinnön kyydissä alussa, kunnes pieni musta hetki pudotti heidät tamperelaisten kyydistä.

Lappeenrannan päävalmentaja Lassi Tuovin mukaan ottelun ratkaisu nähtiin kolmannella neljänneksellä.

– Ottelu vähän repesi kolmannella kympillä. Ensimmäinen puoliaika oli molemmilta hyvää tekemistä ja valmentajien painajainen, kun koreja tuli tiuhaan tahtiin. Loistavia suorituksia. Pitää nostaa Osku Heinonen Pyrinnöltä ja Atte Perttu meidän joukkueesta, jotka näyttivät heti liiga-avauksessa kuuluvansa isoon rooliin tällä kaudella joukkueessa, Tuovi pohti ottelua Namikan videolla.

Tappiosta huolimatta Tuovi löysi positiivisiakin asioita pelistä.

– Murheellinen viiden minuutin jakso, joka käänsi Pyrinnölle pelin ja repäisi eron heille, mutta meidän pelissä oli myös paljon hyvää ja luottavaisin mielin kohti keskiviikkoa.