Ville Kaunisto esiintyi väkevästi Ranskassa

© Kuva: Juha Tamminen

Lilleä edustava Ville Kaunisto nakkeli 16 pistettä ja keräsi yhdeksän levypalloa Ranskan ProB-liigan lauantaikierroksen vierasottelussaan Saint Vallieria vastaan. Kaunisto on neljän pelatun sarjakierroksen jälkeen ProB:n levypallotilaston kakkonen

Lille oli lähellä avausvoittoaan ja johti kaksi minuuttia ennen loppua lukemissa pistein 72–74, jonka jälkeen Saint Vallier pääsi niskan päälle. Ottelun loppuminuutit merkittiin Saint Vallierille 13–2 ja voitto 85–76 (46–37).

Kaunisto säkitti ottelussa viisi kakkosta ja kaikki kuusi vapaaheittoaan sekä tarrasi yhdeksän levypalloa. Kaunisto on 11,8 levypallon keskiarvollaan Pro B:n levypallotilaston kakkonen neljän pelatun kierroksen jälkeen.

Kauniston edesottamuksista raportoi Koripalloliitto tiedotteessaan.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.