Karhu haki kaksi sarjapistettä Saimaan rannalta keskiviikkona, kun joukkue kaatoi Namika Lappeenrannan lukemin 75-69 (39-29).

Ensimmäisessä ottelussaan Karhu piti Namika Lahden 71 pisteessä, joten Karhun puolustus onnistui kohtalaisen mukavasti myös toisessa pelissä. Karhullakin jäi vielä parannettavaa heittopeliin ja levypallo peliin, joka kuitenkin onnistui paremmin kuin ensimmäisessä pelissä.

– Saimme peliin hyvän ja intensiivisen alun, eikä pitkä matka näkynyt pelaajissa, päävalmentaja Ari Tammivaara kertasi peliä Karhun sivuilla.

– Puolustus toimi ajoittain hyvin, ainoastaan levypallot tuottivat edelleen ongelmia. Hyökkäyspäässä tuli liikaa menetyksiä ja helpohkoja ohiheittoja. Kokonaisuutena tämä peli oli Lahti peliä parempaa suorittamista, Tammivaara kertasi ottelua.

Karhu jatkaa pelejä Korisliigassa lauantaina, kun kotiluolaan saapuu Lapuan Korikobrat. Paikallisderbyä pääsee seuraamaan koulukeskuksen saliin klo 16 alkaen.