Tapiolan Honka otti makoisan päänahan kaataessaan Joensuun Katajan keskiviikkona Espoossa. Hongan päävalmentaja Pekka Salminen oli syystäkin mielissään omiensa esityksestä.

Salminen kiitteli pelaajiaan vahvasta sitoutumisesta.

– Erittäin tyytyväinen olen. Valmistautuminen kauteen on ollut meillä erittäin hyvä ja konseptimme on aika pitkällä. Valmistauduimme tähän otteluun myös hyvin. Jokainen pelaaja sitoutui siihen, mitä halusimme tehdä ja he toteuttivat haluttuja asioita tänään hämmästyttävän hyvin, Salminen kiittelee Hongan sivuilla.

– Levypallopeli on ollut meillä iso ongelma harjoituspeleissä, mutta tänään olimme silläkin osastolla erittäin hyviä, Salminen toteaa.

Hongan joukkueesta Antony Tucker pelasi vahvan ottelun.

– Päätin toiselle puoliajalle tultaessa, että olen aggressiivinen ja yritän saada myös oman pelini kulkemaan. Tänään minulle tuli hyviä heittopaikkoja ja pystyin käyttämään ne, Tucker käy ottelua läpi.

Tucker oli Salmisen tavoin tyytyväinen joukkueen puolustusilmeeseen.

– Joukkueena onnistuimme tilankäytössä ja liikutimme palloa. Puolustuspäässä teimme erittäin hyvää työtä jo toisessa ottelussa peräkkäin. Niin kauan kuin puolustamme samalla tavalla ja liikutamme palloa hyökkäyspäässä, pelimme on melko hyvällä mallilla, Tucker kertoi.

Honka iskee seuraavaksi Vilppaan kimppuun kotikentällään lauantaina.