Lappeenrannan Namika taisteli aivan loppuun saakka Bisonsin kanssa voitosta, mutta lopulta mestarit puristivat niukasti ohi. Lappeenrannan Namikan päävalmentaja Lassi Tuovi myönsi tappion kismittäneen.

Hyvä esitys jätti lopulta karvaan maun Tuovin suuhun.

– Ei voi sanoa, etteikö ottaisi vähän päähän. Teimme tänään hurjan tasonnoston ja olemme oikealla tiellä, mutta tänään olisi oikeasti ollut mahdollisuus kukistaa Biisonit heidän kotikentällään. Peli oli vielä lopussa ihan ympäripyöreä kummalle vaan, mutta tällä kertaa Biisoneiden kokeneet pelaajat Tuukka Kotin johdolla sen käänsivät, Tuovi manaa Namikan videohaastattelussa.

Lappeenrantalaiset ovat hävinneet kaikki ottelunsa tähän mennessä, mutta Tuovi ei ole tilanteesta huolissaan.

– Tyytyväinen siihen miten tämä taso nousee tästä ja tämä lupaa hyvää jatkossa. Emme ole tässä sarjassa missään nimessä heittopussi. Harmittaa, koska tänään olisi ollut pisteitä jaossa.