Kouvolan Kouvot hävisi kolmannen peräkkäisen Korisliigan ottelunsa sunnuntaina. Korihait oli vahvempi lukemin 94-74 (44-33). Voitto oli isännille kauden toinen.

Uudenkaupungin Korihait aloitti ottelun räväkästi ja takoi ensimmäisen neljänneksen aikana taululle 22-12 johtolukemat. Toisella ja kolmannella neljänneksellä Kouvot roikkui pelissä mukana ja etenkin kolmannen jakson alku herätteli toiveita kun vieraat kuroivat Korihaiden etumatkaa kiinni. Kotijoukkue piti kuitenkin asemansa ja voitti kolmannen jakson lopulta 25-24.

Viimeinen neljännes katkaisi kouvolalaisten selän lopullisesti. Se päättyi 25-17 ja koko ottelu isännille 94-74. Josh Dollard (22/12) ja Chace Stanback (19/13) nakuttivat tupla-tuplat ja myös Sami Ikävalko pussitti 22 pistettä. Kaikkiaan Pohitullin isäntä napsi peräti 54 levypalloa. Kouvojen ykkösmies oli 30 pistettä heittänyt Frankie Sullivan.