Bisons aloittaa ensimmäisen kautensa Eurocup-parketeilla kohtaamalla kivikovan liettualaisseuran Neptunas Klaipedan keskiviikkona 16. lokakuuta Helsingin jäähallissa kello 20 alkaen. Siitä eteenpäin Bisons taistelee voitoista maanosan toiseksi kovimman seurajoukkuekilpailun alkulohkossa kymmenenä peräkkäisenä keskiviikkona. Ottelut ovat nähtävissä Nelonen Pro-kanavalla.

Nelonen Pro televisioi paitsi kaikki Bisonsin Eurocup-kotiottelut, näillä näkymin myös jokaisen vierasottelun. Lopullinen vahvistus vierasotteluiden teknisiin yksityiskohtiin saadaan myöhemmin.

– Nelonen Pron tv-sopimus on Biisoneiden kannalta iso statement koko urheilevalle Suomelle. Hieman yli kaksivuotiaan Bisons-jengin tarina jatkuu entistä kauniimpana ja urheilussa on kaikki mahdollista, kun vaan uskoo itseensä, Bisonsin Eurocup-manageri Aleksi Valavuori muistuttaa Nelosen tiedotteessa.

Bisons on peräti 15 vuoteen ensimmäinen suomalaisseura, joka on mukana Euroopan kakkosliigan lohkovaiheessa.

– Eurocup on todella iso askel niin Bisonsille kuin koko suomalaiselle korisperheelle. Kun suomalainen jengi pelaa maailman kolmanneksi kovinta liigaa heti NBA:n ja Euroliigan jälkeen, ollaan erittäin isoissa ympyröissä, Valavuori alleviivaa.

Isot ympyrät myös toden teolla kiinnostavat suomalaista urheiluyleisöä:

– Ekaan matsiin on jo nyt myyty yli 4 500 lippua, joka on osoitus siitä, että pienestä Loimaan kaupungista isolle kirkolle lähtenyt jengi on oikealla tiellä. Suomen nuorin ammattilaisorganisaatio on tehnyt todella kovan usean kuukauden duunin ja olen äärimmäisen ylpeä koko Biisoni-perheestä. Paras mahdollinen kiitos tehdystä työstä olisi täysi mökki keskiviikkona.