Kataja palasi voittojen tielle kauden ensimmäisessä kotiottelussaan, kun se otti selvän 107-63 (57-35)-voiton.

Kataja otti isännän otteet heti alusta saakka eikä Namika päässyt missään vaiheessa peliin mukaan. Katajan päävalmentaja Jukka Toijala peluutti tasaisesti koko rotaatiotaan eikä esimerkiksi Teemu Rannikko pelannut kuin reilut 18 minuuttia. Siinäkin ajassa Rannikko ehti pussittaa kovalla prosentilla 14 pistettä ollen joukkueensa parhaita pistemiehiä. Mike Morrison ylsi 21 pisteeseen, Sami Lehtoranta upotti 17, Petri Virtanen 12, paluun kentille tehnyt Antti Kanervo 11 ja Juho Nenonen 10. Näin peräti kuusi joensuulaispelaajaa pääsi kaksinumeroisiin. Nenonen repi lisäksi 11 levypalloa.

Lappeenrantalaisten paras pistemies oli 15 pistettä tehnyt Todd Brown ja lisäksi Brandon McKnight (13) ja Greg Logins (12) nakuttivat yli 10 pistettä. Logins nappasi lisäksi 11 levypalloa.

Voitto oli Katajalla kauden toinen, kun taas Namika on edelleen voitoitta.