Korihait piti kotisaldon puhtaana rökittämällä Kouvot Pohitullissa lukemin 94-74 (44-33). Ottelu oli kotijoukkueen hallinnassa kolmannen jakson alkua lukuun ottamatta koko ajan.

Korihait oli ottelussa ajajan paikalla, mutta kolmannella jaksolla asetelmat kääntyi hetkellisesti.

Kolmannen neljänneksen alku osoittautui jälleen Korihaiden osalta lähes katastrofaaliseksi. Neljä peräkkäistä hyökkäystä päättyi pallon menetyksiin ja Kouvot tuli rinnalle. Tässä vaiheessa oli Korihaiden vuoro pikaiselle aikalisälle. Aikalisän jälkeen Kouvot hallitsi vielä hetken ja siirtyi 51-47 johtoon. Kouvojen kirin katkaisi taas pirteästi pelannut Sami Mäntymaa upottamalla kolmosen, jonka jälkeen Chace Stanback upotti kaksi kolmosta putkeen ja kotijoukkue otti pelin uudelleen haltuunsa.

Korihaiden hurmosta jatkoi Sami Ikävalko pussittamalla kahdeksan pistettä peräjälkeen ja kotijohto kasvoi jälleen kahteentoista pisteeseen.

– Tein muutaman henkilökohtaisen mokan kolmannen erän alkuun ja sama meininki tarttui muuhunkin joukkueeseen, kuvaili Ikävalko murheellista kolmannen erän alkua Korihaiden sivuilla.

– Hetken penkillä mietittyäni sain taas pelistä kiinni ja samalla myös joukkueen peli alkoi kulkea, jatkoi ratkaisuvaiheessa tärkeitä koreja naulannut Ikävalko.

Korihaiden päävalmentaja Ari Mikkola oli pientä notkahdusta lukuun ottamatta tyytyväinen omiensa peliin.

– Kokonaisuudessaan peli oli hyvä, lukuun ottamatta tuota yhtä synkkää jaksoa.