Korisliigassa pelattiin keskiviikkona kaksi ottelua. Kauhajoella kotijoukkue Karhut kärsi kauden ensimmäisen tappionsa KTP:n käsittelyssä lukemin 65-76 (30-45). Salossa Vilpas kärsi tappion Joensuun Katajalle luvuin 72-80 (37-49).

KTP voitti kolmannen kerran neljännessä ottelussa ja aiheutti samalla isännille kauden ensimmäisen tappion. Kotkalaiset nykäisivät toisella neljänneksellä 15 pisteen kaulan jonka turvin vihreävalkoiset etenivät voittoon saakka. KTP:n ykköstykki oli Sharaud Curry joka pussitti 25 pistettä. Karhun paras pistemies oli 11 pistettä upottanut Markus Molenius.

Salossa kotijoukkue uinui ensimmäisen neljänneksen ajan häviten sen 19-33 lukemin. Loput jaksot Vilpas voitti mutta ei kyennyt kuromaan eroa kiinni. Joseph Harris pussitti kotijoukkueelle 20 pistettä ja James Padgett kirjautti tupla-tuplan (15/10). Katajan parhaat pistemiehet olivat Mike Morrison (14) ja Teemu Rannikko (13).

Korisliigassa on kolmen kierroksen jälkeen kolme tappiotonta joukkuetta: Bisons, Pyrintö ja Honka.