Korisliiga jatkuu KTP-Basketin osalta keskiviikkona, kun se kohtaa vieraskentällä Kauhajoen Karhun.

Karhu on voittanut kaikki ottelunsa tähän mennessä. Kotkalaisten päävalmentaja Sami Toiviainen tietää, että vastaan asettuu kova joukkue jonka pysäyttäminen ei ole helppoa.

– Ihan ensimmäisenä Karhua ei saa päästää karkuun… Eli he ovat tehneet katsomissani otteluissa hurjan määrän pisteitä nopeista hyökkäyksistä. Meidän pitää saada heidät pelaamaan mahdollisimman paljon viisi-vastaan-viisi-hyökkäystä. Toinen asia on levypallopelaaminen. Emme ole yltäneet siinä niin hyvään tulokseen aiemmissa peleissä kuin olisin halunnut. Ja kolmantena asiana nousee esiin se, että vaikka Karhu puolustaisi palloskreenit millä tavalla tahansa, niin meidän pitää malttaa hyökätä ja antaa se ekstrasyöttö ajoissa, Toiviainen latelee kotkalaisten sivuilla.

KTP-Basket lähtee otteluun täydellä miehityksellä.