Bisonsin päävalmentaja Greg Gibson piti joukkueensa voiton avaimena kovaa taistelua ja hyvin onnistunutta puolustuspeliä.

Bisons ja Klaipeda kävivät kovan ja fyysisen taiston, jossa miesten annettiin ottaa mittaa toisistaan. Bisons oli väännössä lopulta niukasti vahvempi.

– Olemme luonnollisesti erittäin iloisia voitosta ja tämä oli kunnollinen vääntö. Tempo oli juuri odotetunlainen ja jokaisen pallonhallintatilanteen merkitys kasvoi ottelun edetessä. Olen erittäin ylpeä meidän kovuudestamme, Gibson totesi ottelun jälkeen.

Erityisen tyytyväinen amerikkalaisvalmentaja oli Bisonsin kovaan puolustuspelaamiseen.

– Emme olleet niin teräviä hyökkäyksessä ja etenkin ensimmäisellä puoliskolla missasimme monta helppoa heittoa. Olen aina sanonut, että puolustus voi kantaa sinua joka ilta, vaikka hyökkäyspeli ei kulkisikaan. Olen erittäin ylpeä joukkueestani, Gibson päätti.