Korisliigassa on edessä pelirikas viikonloppu jälleen, kun perjantaista maanantaihin mitellään seitsemässä kamppailussa. Kataja urakoi jälleen pelaamalla kaksi peliä lähipäivinä, kun perjantaina vastaan asettuu Karhu ja maanantaina edessä on KTP.

Kataja aloitti kautensa vieraspainotteisesti, sillä viidestä ensimmäisestä ottelusta se pelasi neljä vieraissa. Saldona oli kaksi vierasvoittoa sekä selvä voitto kotiavauksessa Lappeenrannan Namikaa vastaan. Keskiviikkona se haki pisteet Salosta ja nyt joensuulaisilla onkin kahden pelin voittoputki alla ennen viime kauden kärkijoukkueiden kohtaamista.

– Voimme lähteä otteluihin hyvällä itseluottamuksella. Meillä on hyvä kotipeli alla Lappeenrantaa vastaan ja ihan ok peli keskiviikkona Vilpasta vastaan. Mitään helppoja pelejä ei ole tiedossa ja aloitamme Karhun kaadolla. He pelaavat erittäin aggressiivisesti ja meidän pitää pystyä vastaamaan siihen heti alusta saakka, Katajan Teemu Rannikko analysoi tulevia kohtaamisia SuomiKoris-sivustolle.

Kauden ainoassa kotiottelussaan Kataja oli erittäin vakuuttava voittaen Lappeenrannan Namikan yli 40 pisteen erolla. Kahdessa edellisottelussa ovat käytännössä ratkaisseet peli heti avausneljännekselle ja samanlaista aloitusta Rannikko hakee myös tulevista kohtaamisista.

– Namika-peli oli meiltä heittopelillisesti mahtava ja meillä oli kaksi heikkoa vieraspeliä alla ja oli tärkeä miten lähdimme peliin. Lisäksi se oli meidän ensimmäinen kotiottelu, joten siinä oli vähän ekstralatausta. Meidän täytyy saada sama asenne meininki heti alusta saakka myös perjantaina.

– Vilpasta vastaan saimme ihan ok alun ja varsinkin vieraskentällä on tärkeä päästä heti peliin ja aloittaa hyvin. Lähdemme täysillä heti alusta saakka, Katajan ”Taikuri” painottaa.

Katajan ja Karhun ottelun lisäksi perjantaina Lappeenrannan Namika saalistaa kauden avausvoittoaan isännöimällä KTP:tä.

Lauantaina kolme peliä

Lauantaina Korisliiga jatkuu kolmen ottelun voimin. Puhtaalla pelillä kautensa aloittanut Pyrintö matkustaa Saloon Vilppaan vieraaksi ja Eurocupissa hienon voiton keskiviikkona ottanut Bisons matkaa Korikobrien kotiluolaan. Namika Lahti ja Korihait sen sijaan iskevät yhteen Lahdessa.

Sunnuntaina ja maanantaina yhdet pelit

Pelkkiä voittoja kolmessa ensimmäisessä ottelussaan kerännyt Tapiolan Honka pelaa kauden ensimmäisen vieraspelinsä, kun espoolaiset matkustavat Kouvolaan Kouvojen vieraaksi. Maanantaina Kataja jatkaa tiukkaa pelitahtiaan isännöidessään KTP:tä.