Korihait on aloittanut kautensa kahdella voitolla ja kahdella tappiolla. Molemmat voitoista ovat tulleet kotikentällä ja molemmat tappioista taasen vieraissa. Vahva kotivire saakin päävalmentaja Ari Mikkolan tyytyväiseksi.

– Kahteen kotipeliin olen pirun tyytyväinen, sekä tuloksellisesti että pelillisesti. Olemme pelanneet energisesti ja siten miten olemme tavoitelleet. Olen ollut jopa vähän yllättynyt miten hyvin olemme niissä pelanneet, Mikkola kertaa kotipelejä.

Vieraspeleissä taas ei ole mennyt aivan yhtä hyvin.

– Kotkasta ei nyt ihan realistisena ajatuksena voi odottaakaan voittoa, mutta olin pettynyt myös meidän peliimme. Eniten olen pettynyt kuitenkin meidän Lahti-peliin. Etukäteen odotin siitä voittoa. Kaksi voittoa on kuitenkin ihan hyvä aloitus. Kouluarvosanana antaisin meille 8, Mikkola heittää SuomiKoris-sivuston haastattelussa.

Mikkola löytää kuitenkin vielä paljon parannettavaa.

– Joukkuepelaamisessa on tietenkin vielä kokonaisuudessa paljon petrattavaa ja odotan vesi kielellä, että Pyry Rainamaa pääsee taas harjoittelemaan. Joka osa-alueella pitää tapahtua parannusta ja meidän pitää löytää sellainen rutiinitaso, että jokainen tietää mitä tekee.

Korihait jatkaa kauttaan keskiviikkona kohtaamalla kotikentällään Hongan.

Salttu Forsström