Kouvot on keskiviikkona kovan haasteen edessä, kun ylösheitto helähtää kohti Pyynikin kattorakenteita. Kouvojen urakka avausvoitosta keskiviikkona on ennakkoon lievästi sanottuna haastava, mutta ei mahdoton. Tämän tiedostaa myös toista kauttaan Kouvoissa pelaava sisäpelaaja Jere Luoma.

– Pyrintö on yksi vahva mitaliehdokas keväällä jolla on todella laadukas joukkue. Pyrinnön joukkueessa on paljon kokemusta [Damon] Williamsin, [Antero] Lehdon ja [Antti] Nikkilän johdolla, mutta samalla myös hyviä nuoria pelaajia jotka pystyvät tekemään pisteitä. Myös uudet ulkomaalaisvahvistukset ovat aloittaneet kauden hyvin, Luoma kuvailee vastustajan vahvuuksia Kouvojen sivuilla.

Kouvot on aloittanut kautensa pelkillä tappioilla, mutta Luoman mukaan pää ei ole pudonnut kouvolalaisleirissä ja hän uskoo Pyrinnön mahdollisuuksiin, jos Kouvot pystyy nostamaan omaa peliään.

– Saamme apinan pudotettua selästä pienten onnistumisten kautta, joilla saamme puolestaan itseluottamustamme nostettua. Avausvoittoon vaaditaan se, että pidämme leukamme ylhäällä ja pelaamme jokaisen tilanteen loppuun asti. Meidän pitää myös haluta voittoa enemmän kuin vastustajamme.

– Voitto on täysin mahdollista jo keskiviikkona Tampereella. Se edellyttää meiltä kuitenkin hyvää pelaamista ja erityisesti hyvää puolustusta täydet 40 minuuttia. Hyvin toimivan puolustuksen kautta meidän on mahdollista päästä juoksemaan nopeita hyökkäyksiä ja saada joukkueena kunnon flow päälle. Meidän pitää parantaa puolustustamme aikaisemmista kauden peleistä ja huolehtia että yksikään pelaaja ei luovuta vaikka vastustaja saisikin useita onnistumisia peräkkäin.

Pyrintö – Kouvot keskiviikkona 23.10. klo 18.30 Pyynikin palloiluhallilla.