Pelkkiä tappioita alkukaudella kerännyt Lappeenrannan Namika kohtaa keskiviikkona vieraskentällä kaimaseuransa Lahdesta. Päävalmentaja Lassi Tuovin mukaan joukkueella riittää haasteita tulevaan otteluun, sillä pelintekijä Brandon McKnight on edelleen sivussa.

Lappeenrannan Namika lähtenee otteluun yhä ilman takamies McKnightia, jonka jalkavamma pakotti miehen huilaamaan jo edellisessä KTP-ottelussa. Tilanne näyttää kuitenkin valoisammalta kuin viikko sitten luultiin, eikä Namika ole tällä hetkellä etsimässä korvaajaa McKnightille.

Namika vajosi erinomaisen Biisonit-vieraspelin jälkeen hetkittäin jopa syvälle Katajan ja KTP:n heitettyä joukkueelta luulot pois heti ensimmäisten minuuttien aikana. Nyt Namikalla onkin syytä parantaa viime viikosta, niin pelillisesti kuin tuloksellisestikin.

– Perjantain jälkeen olemme yrittäneet löytää ilon ja nautinnon takaisin pelaamiseen. Joudumme edelleen pelaamaan ilman pelintekijään, joten joukkueena pelaaminen on suurin haasteemme. Lahti on yleisilmeeltään ollut yksi alkukauden pirteimmistä joukkueista. He ovat pystyneet kasaaman yhteispelin erinomaisesti Ilkka Vuoren loukkaantumisen jälkeen, Tuovi toteaa seuran sivuilla.