Kouvot ei pystynyt laittamaan Pyrinnölle hantiin joukkueiden kohdatessa keskiviikkona Tampereella. Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtosen mukaan Kouvot kuitenkin pystyy parempaan.

Pyrintö karkasi jo heti ottelun alussa ja käytännössä ratkaisi ottelun jo avausneljänneksellä.

– He (Pyrintö) olivat ammattilaisia ja hoitivat homman heti alussa kotiin. Sen jälkeen he pystyivät kierrättämään hyvin rotaatiota, joukkueeseen tuli hyvä fiilis ja heitot upposivat mukavasti. Kaikkea ei pysty puolustuksella ottamaan Pyrinnön pelistä pois ja Andy [Antti Nikkilä] heitti tänään hyvin short cornerista. Sen jälkeen Antero [Lehto] pilkkoi meidän puolustuksen ajoillaan, Lehtonen analysoi peliä Kouvojen sivuilla.

Hyökkäyspelin lisäksi Lehtonen kehui Pyrinnön puolustuspelaamista.

– Lisäksi Pyrinnön puolustus toimi ensimmäisellä puoliajalla myös erinomaisesti. Saatiin lopulta sitten muutama onnistuminen ja meidänkin peli-ilme siitä hieman parani varsinkin toisella puoliajalla. Kun peli oli ratkennut, niin meidän pelaajien pelaaminen vapautui varsinkin hyökkäyksessä. Puolustus nyt ei juurikaan parantunut toisellakaan puoliajalla. Me pystytään paljon parempaankin kuin mitä tänään nähtiin, Lehtonen päätti.