Vilppaan viikinkipurressa eletään jännittäviä aikoja. Lauantaina viikingit kohtaavat läntisen alueen ”paikallisottelussa” kaksinkertaisen Suomen mestarin Nilan Bisonsin Loimaalta.

Torstaina irtisanotun James Padgettin tilalle lensi perjantaina Reykjavikistä tuttu sotaratsu Shawn Atupem (200) ja miehen pelilupa saatiin perjantaina kuntoon ja hänet nähdään jo lauantain Bisons-ottelussa joukkueen mukana.

Vilppaan leirissä on vietetty kiireisiä aikoja, sillä Atupemin sopimuksen ja lentoaikataulujen lisäksi seurassa on hommattu työpaikka myös James Padgettille. Marylandin yliopiston kasvatti hyppäsi perjantaina puolenpäivän aikaan Salon pysäkiltä Korihaiden bussiin ja pelasi hailaumassa jo perjantaina Namika Lappeenrantaa vastaan.

– Hommat saatiin sovittua seurojen välillä kiitettävällä aikataululla. Hieno asia Padgettin kannalta, että työpaikka järjestyi läheltä ja nopeasti. Vielä torstaina Emmerdalen aikoihin oli tarkoituksena, että mies lentää kotiinsa Baltimoreen lauantaina. Korihaiden loukkaantumistilanne muutti suunnitelmat, valaisee Vilppaan joukkueenjohtaja Keijo Poutiainen tapahtumien kulkua seuran sivuilla.