Joensuun Kataja palaa peliparketeille keskiviikkona ja perjantaina reilun viikon tauon jälkeen. Joensuulaisten päävalmentaja Jukka Toijalan mukaan tauko tuli hyvään paikkaan joukkueelle.

Kataja pelasi nopeassa tahdissa seitsemän ottelu, mutta on sen jälkeen viettänyt reilun viikon harjoitellessa.

– Olisi ollut toivottavaa päästä harjoittelemaan siinä seitsemän ottelun putkessa, sillä sanonta peli on parasta harjoitusta ei pidä aina paikkansa. Pelimme taso alkupeleissä ei ollut sillä tasolla mitä halusimme, mutta nyt olemme päässeet harjoittelemaan ja lepäämään. Tässä on ollut paljon asioita käytävänä läpi ja meillä on uusi jenkki mukana, joka on ajettavana sisään, Toijala valottaa SuomiKorikselle.

Kataja laajensi rinkiään hankkimalla joukkueeseensa Brian Greenen parin kuukauden sopimuksella. Toijala on ollut tyytyväinen uuden pelurin panokseen harjoituksissa.

– Hän on äärimmäisen aktiivinen ja tuo meille äijämäisyyttä sekä kovuutta, joka meiltä on ehkä vähän puuttunut. Hän on aktiivinen ja aggressiivinen pelaa ja täydentää hyvin meidän laituriosastoa ja hän tuo vähän erilaisuutta joukkueeseen, Toijala kuvailee uutta miestä.

Salttu Forsström