Bisons kärsi keskiviikkona Eurocupin ottelussa turkkilaista Besiktasia vastaan yhden pisteen tappion. Loppulukemat olivat vierasjoukkueen hyväksi 61-60. Ottelu pelattiin Helsingin Jäähallissa.

Ottelun alku täydellistä Besiktasin dominointia. Se karkasi jo heti pelin ensiminuuteilla 11-0-johtoon ja parhaimillaan ero kasvoi ensimmäisellä jaksolla yli 20 pisteeseen. Tauolle mentiin tilanteessa 42-26.

Pelin kolmannella neljänneksellä ero pysyi suunnilleen samana, mutta sen jälkeen alkoi Bisonin huima kiri. Se nousi lopulta pisteen päähän ja oli lähellä jopa voittoa, mutta Billy Keys ei onnistunut viime hetken ratkaisuissa.

Keys oli Frank Robinson kanssa Bisonsin paras pistemies. Molemmat pussittivat 19 pistettä. Besiktasin ykkönen oli Chris Lofton 20 pisteellään.