Korisliigassa pelattiin keskiviikkona kaksi ottelua. KTP nappasi kotivoiton Korihaista ja Kataja kukisti kotikentällään Hongan.

KTP oli vahvassa iskussa kotikentällään keskiviikkona, kun se kaatoi Korihait pistein 100-76. Vierasjoukkue Korihait oli pelissä niskan päällä vielä puolivälissä, kun se johti peliä parhaimillaan kahdeksalla pisteellä. Ottelun kolmas neljännes oli kuitenkin kotijoukkueen dominointia – KTP vei sen nimiinsä 37-14 ja karkasi turvalliseen johtoon. Pelin viimeisellä neljänneksellä KTP piti johtonsa ja otti lopulta 24 pisteen voiton itselleen.

KTP:n paras pistenikkari pelissä oli Timo Heinonen 26 pisteellään. Korihaista eniten pisteitä pussitti Josh Dollard, yhteensä 19. Kotijoukkueen Sharaud Curry antoi pelissä peräti 12 koriinjohtanutta syöttöä.

Kataja nappasi keskiviikkona myös kotivoiton, kun se kaatoi Joensuussa vierailleen Hongan pistein 77-65. Peli eteni tasaisesti kolme ensimmäistä neljännestä, mutta kotijoukkue Kataja ratkaisi pelin itselleen viimeisellä neljänneksellä, jonka se vei nimiinsä pistein 24-16.

Ottelun parhaat pistemiehet olivat Hongan Ronnie Clark ja Omar Krayem, jotka tehtailivat molemmat 18 pistettä. Kotijoukkueesta Teemu Ranniko oli tehokkain 13 pisteellään.