Korihait ei antanut KTP:lle pisteitä ilmaiseksi joukkueiden kauden toisessa kohtaamisessa, mutta lopulta KTP nousi vahvalla toisen puoliajan esityksellä voittoon. Uusikaupunkilaiset ammensivat kuitenkin voimaa avauspuolikkaan vahvasta esityksestä.

Korihait johti vielä tauolla, mutta KTP ryhdistäytyi ja meni lopulta selvään 100-76-voittoon.

– Puolustimme palloskriinit täydellisesti ja teimme KTP:n hyökkäämisestä vaikeaa. Sharaud Curry on KTP:n hyökkäyspelin sielu ja sydän. Ei tuollaista kaveria pysty täysin pysäyttämään, mutta ensimmäisellä jaksolla onnistuimme hidastamaan häntä, Korihaiden Sami Ikävalko pohti ottelua KTP:n sivuilla.

– Toisella puoliajalla palloskriinipuolustus ei sitten enää toiminutkaan yhtä hyvin ja sitä kautta myös oma hyökkäyspelimme puuroutui. Otimme huonoja heittoja ja KTP pääsi juoksemaan nopeita. Sieltä tuli 37 pistettä kolmannelle neljännekselle ja peli oli taputeltu, analysoi Ikävalko.

Korihaiden käskyttäjä Ari Mikkola oli samoilla linjoilla.

– Ensimmäinen puoliaika oli kauden parasta peliä. Puolustimme juuri niin kuin oli sovittu ja pelasimme joukkueena. KTP ei toki ollut ihan parhaalla asenteella liikkeellä, mutta olen silti äärimmäisen tyytyväinen ensimmäiseen jaksoon.

Josh Dollard on tästä kanssani eri mieltä, mutta mielestäni hän pelasi kauden parhaan pelinsä, vaikka teki samalla pienimmän pistemääränsä. Nyt hän pelasi joukkueelle molemmissa päissä kenttää.

– Meillä on joukkueessa kolme ongelmallista henkilöä; Minä, Ikävalko ja Dollard, joten välillä tilanteita syntyy, Mikkola heitti.