KTP piti paikkansa Korisliigan kärkikolmikossa sunnnuntain ainoassa ottelussa kukistamalla Salon Vilppaan pistein 88-72.

Sunnuntaina kotijoukkueena toimineen Salon Vilppaan alkukausi on ollut kaikkea muuta kuin helppo. Joukkue oli kerännyt ennen kotkalaisten kohtaamista seitsemästä ottelusta vain kaksi sarjapistettä. Sunnuntai ei tuonut trendiin muutosta, vaan Sami Toiviaisen KTP vei voiton selkein numeroin. Ottelun parhaat pistemiehet olivat kotijoukkueen Joseph Harris (22) ja vieraiden Chris Owens (20).

Lisäksi kotijoukkueelta onnistuivat hyvin virhevaikeuksiin joutunut Shawn Atupem (15), paluun Saloon tehynt Marcus Relphorde (14) sekä 10 pistettä tehnyt Eero Lehtinen.

Owensin lisäksi vierailta kunnostautuivat 19 pistettä tehneet Sharaud Curry sekä samaan pistemäärään yltänyt Ryan Ayers.

Voitto oli kotkalaisille kauden seitsemäs. Vilppaalla on tilillään yksi voitto, mutta hakee keskiviikkona lisävoittoja kohtaamalla kotonaan Namika Lahden. KTP on niin ikään tulessa keskiviikkona, kun vastaan asettuu Kauhajoen Karhu.