KTP vahvisti rivejään hankkimalla Ryan McDaden loppukaudeksi riveihinsä. Samalla KTP:n ulkomaalaispelaajien määrä nousi viiteen, mutta Sefton Barrett on edelleen loukkaantuneena.

Toiviaisella riittääkin pohdittavaa ketkä ulkomaalaiset hän heittää pelitilanteessa kentälle.

– Tämä kävi hyvin äkkiä, Sami Toiviainen kommentoi KTP:n sivuilla.

– Ryan tuo meille korinalusvoimaa ja johtajuutta, sekä positiivisen ongelman valmentajalle. Vielä en ole ehtinyt miettiä peluuttamista sen tarkemmin, mutta se kolmikko tulee pelaamaan mikä kulloinkin on sen minun mielestä ansainnut. On minulla ollut kerran neljä amerikkalaista, mutta tällaisessa tilanteessa en ole ollut koskaan, hymähtää Toiviainen.

EuroChallengessa ei ulkomaalaiskiintiötä tai herrasmiessopimusta ole, joten Toiviainen voi halutessaan nimetä koko amerikkalaisviisikon kokoonpanoon. Sefton Barrett on kuitenkin edelleen nilkkavammansa takia sivussa, eikä vielä ole tiedossa onko hänestä apua kansainvälisillä kentillä.

– Valmentaja päättää peluutuksesta, ja taustojen tehtävä on hoitaa muut asiat, kuten taloudelliset seikat. Asia hoidettiin Bisonsin kanssa erittäin hyvässä hengessä. He maksavat edelleen Ryanin palkkaa, joten tämä on eräänlainen lainasopimus, päättää puheenjohtaja Jyrki Lindström.