Namika Lahti taipui keskiviikkona Korisliigan ottelussa Salon Vilppaalle. Namika nousi vauhdikkaassa ottelussa taistelemaan voitosta vasta ottelun loppuhetkillä, mutta kiri ei riittänyt.

Namikan päävalmentaja Ilkka Palviainen piti ottelua hieman sekavana.

– Vaikea analysoida, kun ei saa selvää mitä tapahtui puolin ja toisin. Varmasti yritystä oli ja vauhtia oli enemmän kuin järkeä. Kaikki kunnia Vilppaalle ja onnittelut voitosta. Ei sen pelin tarvitse aina olla kaunista jos voittaa. Olimme melko heikkoja ja munattomia suurimman osan pelistä, Palviainen harmitteli ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Namika oli koko ottelun pääasiassa alakynnessä, mutta heräsi taistelemaan voitosta viimeisellä neljänneksellä. Palviainen otti omaan piikkiinsä sen, ettei saanut joukkuettaan herätettyä aiemmin.

– Olimme paljon passiivisempia puolustuksessa syystä, että viime perjantaina pelasimme pelin Joensuussa jossa tuntui, etteivät pelaajat riitä kentällä. Kummallakin joukkueella oli hirveä määrä puhallettuja virheitä. Tiesimme, ettei Vilpas ole välttämättä sarjan parhaimpia kaukoheittojoukkueita ja laitoimme heidät heittämään kaukaa, olemme passiivisempia puolustuksessa ja teemme joitakin asioita hyvin ja vastaavasti hyökkäämään aggressiivisesti kohti koria ja saamaan virheitä. Niin se asia ei toiminutkaan hyökkäyspäässä. Pilli ei soinutkaan, turhauduimme ja menetimme ajoittain uskon omaan tekemiseemme. Jouduin sen itse palauttamaan aika kovasanaisesti viimeisen jakson alkupuolella ja otan sen omaan piikkiini, etten pystynyt tekemään sitä rytminmuutosta aiemmin tässä pelissä. Harmittaa vietävästi se, etten pystynyt itse henkilökohtaisesti auttamaan joukkuetta enempää, Palviainen ruoski.