Salon Vilpas ja Namika Lahti kävivät kovan taistelun pisteistä, joka lopulta kääntyi salolaisten eduksi. Vilppaan valmentaja Mikko Tupamäki myönsi, että joukkueella on vielä tekemistä päästäkseen parhaimpaansa.

Vilppaan joukkue on muuttunut hieman, kun Shawn Atupem ja Marcus Relphorde liittyivät mukaan joukkueeseen eikä peli ole vielä täysin mennyt uomilleen.

– Ei ole väliä millä tavalla voitto tulee. Varsinkaan tässä vaiheessa, kun on vielä pieni käymisvaihe menossa. Se vähän rajoittaa asioita, kun on vasta puolet, tai vähän yli, hyökkäyspään asioista ehditty käymään läpi näillä pelaajilla. Se rajoittaa asioita joita voimme tehdä ja montaa muutakin juttua. Ei sillä ole merkitystä tässä vaiheessa miten voitetaan ja otetaan se nyt miten se tulee, Tupamäki arvioi lehdistötilaisuudessa.

Vilpas oli ottelussa pitkälti kuskin paikalla, mutta Tupamäki piti Relphorden saamaa teknistä virheittä neljännen jakson alussa tietynlaisena kulminaatiopisteenä jonka jälkeen Lahti pääsi paremmin peliin mukaan.

– Yksi pelaaja otti typerän teknisen virheen, niin siitähän se alamäki alkoi. Siinä vaiheessa eroa oli 14 pinnaa. Ne ovat vähän sellaisia juttuja, että niistä tulee turhautumista kaikille. Siihen asti homma oli erittäin hyvin hanskassa. Lahti kävi paikassa ja pystyimme erittäin hyvin sopeutumaan siihen ja pystyimme hyökkäämään paikkaa vastaan tehokkaasti. Jo [Harris] teki tänään mielestäni puolustuspäähän pääsääntöisesti parhaan duunin Robert Arnoldin kanssa.

Vasta hiljattain joukkueen mukaan liittynyt Relphorde ei saanut valmentajaltaan puhtaita papereita.

– Marcus, joka ei vielä tällä kaudella ole päässyt omalle tasolleen, mutta on ollut meille aikaisemmin tärkeä pelaaja, pelasi suoraan sanottuna aika huonon pelin. Saa olla tyytyväinen, että siltikin pystyimme voittamaan ja se on tärkeä asia.