NBA:ssa pelattiin viime yönä kolme peliä. Kaikki ottelut olivat äärimmäisen tasaisia ja jännittäviä.

Miami voitti kotikentällään Clippersin ja kotijoukkueen ykkösnimenä hääri Dwyane Wade joka kuritti vastustajia 29 pisteen edestä. Clippersin Blake Griffinin vahva panos ei riittänyt tällä kertaa, kun Griffin teki 27 pistettä ja otti 14 levypalloa. Chris Paul ylsi myös tupla-tuplaan 11 pisteellä ja 12 syötöllä.

Denver avasi voittotilinsä, kun se voitti Atlantan niukasti 109-107. Atlantalla oli mahdollisuus tulla vielä viime sekunneilla tasoihin, mutta ei onnistunut korinteossa. Ty Lawson oli Denverin tehokkain 23 pisteellä ja Paul Millsap onnistui parhaiten Atlantalta 29 pisteellä.

Lakers haki makean voiton Houstonista, kun se voitti pisteellä. Voitto oli erityisen maukas, sillä se ratkesi Steve Blaken viimeisen sekunnin kolmoseen. Aiemmin Houstonilla oli mahdollisuudet repiä ratkaiseva kaula, mutta Dwight Howardin surkea vapaaheittovire koitui sen kohtaloksi. Howard sai ainoastaan 5/16 vaparinsa sisään. Howard kuitenkin merkkautti 16 pistettä ja 14 levypalloa. Houstonin ykkösnimi oli jälleen James Harden, joka pussitti 35 pistettä. Lakersilta löytyi tehoja penkiltä, sillä eniten pisteitä tehneet Jodie Meeks (18) ja Wesley Johnson (16) tulivat penkiltä kentälle.

NBA:n yön tulokset:
Miami-Clippers 102-97
Denver-Atlanta 109-107
Houston-Lakers 98-99