Nilan Bisonsin Korisliigamatsit jatkuvat lauantaina Tapiolan Hongan vieraana.

Biisoneilla on allaan riemukas pisteen voitto venäläisestä Spartakista. Biisonit ei kuitenkaan ole jäänyt leijumaan Spartak-pelin tunnelmiin vaan on aloittanut valmistautumisen seuraavaan koitokseen.

– Torstaina suuri osa pelaajista teki palauttavan harjoituksen, ja osa kävi hyökkäyskonseptiamme läpi John Williamsonin kanssa. Spartak-peli on nyt analysoitu ja unohdettu, ja tänään aloitamme valmistautumisen Honka-otteluun, Joonas Iisalo kertoo loimaalaisten sivuilla.

Hongalla riittää ratkaisuvoimaa sekä kotimaisissa että ulkomaisissa pelaajissa. Lisämaustetta tuo uusi takamies Omar Krayem.

– Hongan hyökkäyspeli pyörii vahvasti [Ronnie] Clarkin ja uuden takamiehen Krayemin ympärillä. Ei varmaankaan ole kenellekään salaisuus, että heidän ei voi antaa juhlia hyökkäyspäässä, jos Tapiolasta haluaa lähteä kotiin voiton kanssa. Heitä täydentää työmyyrä Burrows sekä hyvin heittävät kotimaiset pelaajat kuten Villematti Kopio ja Tuomas Iisalo, Bisons-loutsi pohtii.

Iisalolla on selvät sävelet, miten pisteet haetaan saviseudulle.

– Me olemme isompi, fyysisempi ja laajempi joukkue, ja tätä etua tulemme käyttämään hyväksi. Meillä on kaikki terveenä, ja näillä näkymin John tekee debyyttinsä Bisons-paidassa. Me huolehdimme, että olemme valmiimpia pelaamaan kuin viime viikonlopun Kouvot ottelussa, Iisalo lupaa itsevarmasti.