Toissa kaudella Torpan Poikien paidassa pronssiottelussa 34 pistettä tykittänyt ja tämän kauden Nilan Bisonseissa aloittanut Justin Hawkins, 28, siirtyy vahvistamaan Kouvojen rivejä.

Kokenut 201-senttinen Hawkins on pelannut yliopistouransa jälkeen Suomen lisäksi niin Ranskassa, Valko-Venäjällä kuin NBA:n reservisarjassa D-liigassakin.

Bisons pelasi alkukaudesta Bisonsin paidassa kolme Eurocupin ottelua (6,0 pist./5,0 levypalloa/1,3 syöttöä).

– Justin on pelaaja joka pystyy pelaamaan paikkoja 1-4. Monipuolisuudellaan hän mahdollistaa kaikki variaatiot jenkkiemme peluuttamisissa. Hyvänä scoraajana ja syöttäjänä hänelle on kaavailtuna isoa roolia hyökkäyksessämme. Jatkamaan neljällä jenkillä ainakin toistaiseksi, kommentoi Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen tyytyväisenä seuran sivuilla.

– Olen iloinen Kouvoihin tulostani. Olemme aloittaneet kauden vaisusti, mutta meidän täytyy vaan tehdä kovasti töitä. Uskon, että pudotuspelipaikan saavuttaminen on meille vielä mahdollista, totesi Justin Hawkins ytimekkäästi.

– Iso kiitos taustaryhmällemme, joka antoi taloudelliset mahdollisuudet hankkia uusi, ylimääräinen ulkomaalaisvahvistus joukkueeseemme. Uskon Hawkinsin mukaantulon viestivän kaikille tukijoillemme ja kannattajillemme, että arvostamme heitä todella paljon, myös hyvin töitä tekevä joukkueemmekin ansaitsi tämän. Toivottavasti jatkossakin kaikki kokevat Kouvojen menestymisen tärkeänä ja haluavat edesauttaa sitä omalla panoksellaan. Luotan siihen, että lähiaikoina niitä voittojakin alkaa tulla – viimeiset kaksi ottelua kovia vastustajia vastaan ovat olleet jo hyvin lupaavia, kommentoi Kouvojen toimitusjohtaja Jukka Kyöstilä.

Kouvot kohtaa tulevana keskiviikkona Namika Lahden, jonka jälkeen joukkue pääsee harjoittelemaan kaksi viikkoa ennen seuraavaa sarjapeliä.