Korisliigassa pelattiin keskiviikkona kaksi peliä. Voittoihin ylsivät Namika Lahti ja Salon Vilpas.

Namika Lahti oli vahvassa iskussa kotikentällään, kun se kaatoi Kouvot pistein 86-59. Kotijoukkue ratkaisi pelin jo kahden ensimmäisen neljänneksen aikana, ensimmäisen Namika vie nimiinsä 27-15 ja toisen 25-11. Tauolla lahtelaiset johtivat peliä siis jo 26 pisteellä.

Namika Lahden paras pistemies pelissä oli Robert Arnold, joka pussitti 20 pistettä. Vierailijoista Daniel Dolenc teki 15 pistettä.

Päivän toisessa kamppailussa Salon Vilpas kaatoi vieraskentällä Namika Lappeenrannan 83-69. Vierasjoukkue oli etenemässä jo helppoon voittoon, kun se johti peliä kolmannen neljänneksen jälkeen 24 pisteellä. Kotijoukkue vei viimeisen neljänneksen kuitenkin nimiinsä 29-19 ja nousi lopulta 14 pisteen päähän.

Kentän pistekunkku oli Namika Lappeenrannan Todd Brown 30 pisteellään. Vilppaan ykkönen oli 20 pisteen Marcus Relphorde.