Vilpas nappasi kauden ensimmäisen vierasvoittonsa keskiviikkona kaatamalla Lappeenrannan Namikan.

Vilpas matkasi itärajalle ilman pelintekijän rooliin istutettua Jukka Katajaa (kipeänä) eikä Samu Kaaresvirtakaan ollut aivan täydessä pelikunnossa.

– Ei jalka ihan kunnossa ole. Jos Jukka olisi ollut pelikuntoinen, olisin itse tänään huilannut. Namika joutui tuplaamaan muita ja se jätti minulle tilaa heittää, 12 pistettä upottanut Kaaresvirta myönsi Vilppaan tiedotteessa.

Vilpasluotsi Mikko Tupamäki oli tyytyväinen, sillä jokainen vierasvoitto on arvokas.

– Kohtuullisen hyvä vieraspeli meiltä, neljännen jakson viisiminuuttista lukuun ottamatta. Meillä oli lopussa väsyneitä miehiä kentällä, vastustaja träppäsi ja muutenkin selvässä johtoasemassa on hankalaa pelata. Tänään otettiin kuitenkin askelia eteenpäin. Saimme hyviä heittopaikkoja ja upotimme kolmoset 43.5 prosentin tarkkuudella, Tupamäki totesi.