Kataja, Namika Lahti ja Bisons voittoihin

Korisliigassa pelattiin lauantaina kolme ottelua, joissa Kataja Basket ja Namika Lahti ottivat vakuuttavat kotivoitot. Todellisessa huippukamppailussa Nilan Bisons ja Tampereen Pyrintö taistelivat tiukasti pisteistä, mutta Bisons puristi voittoon.

Kataja Basket ei antanut Korikobrille mitään mahdollisuuksia, vaan latoi tulostaululle murskaavat lukemat 99-67. Ensimmäinen neljännes mentiin vielä suhteellisen tasatahtia, mutta toisen neljänneksen Kataja vei nimiinsä kokonaista 29-6 ja peli oli käytännössä sillä selvä.

Katajalla löytyi ratkaisijoita laajalla rintamalla, sillä Petri Virtanen, Renaldo Manor, Antti Kanervo ja Mike Monson nakuttivat kaikki vähintään 14 pistettä.

Namika Lahden ja KTP:n kohtaaminen näytti muodostuvan kovin yksipuoliseksi näytökseksi, sillä isännät veivät avausneljänneksen 27-13 ja johtivat puoliajalla jo 26 pisteellä. KTP ryhdistäytyi kuitenkin loppua kohden ja kuroi loppunumeroiksi 88-75, mutta ottelun voittajasta ei juuri epäselvyyttä ollut alun jälkeen.

Kotijoukkueesta Robert Arnold oli pitelemätön kotkalaispuolustuksella ja pudotteli palloja koriin kaikkiaan 28 pisteen edestä.

Nilan Bisonsin ja Tampereen Pyrinnön kohtaaminen oli kahden edelleen puhtaalla pelillä olleen joukkueen taisto. Pyrintö vei avausneljänneksen, mutta Bisons käänsi pelin ennen taukoa. Kolmas neljännes mentiin tasatahtia, mutta viimeisellä neljänneksellä Bisons sinetöi 84-75-voiton.

Ottelun hahmoksi nousi Bisonsin Tuukka Kotti 24 pisteellään. Pyrinnön tehomies oli 20 pistettä pussittanut Damon Williams.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.