Lauri Toivosen UTPA:lle voitto viime sekunnin haamukorilla

© Kuva: Getty Images

Lauri Toivosen UTPA Broncs haki voiton miesten NCAA-liigassa dramaattisimmalla mahdollisella tavalla, kun Shaquille Bogan viime sekunnin kolmonen lähes puolesta kentästä lävisti sukan ja johdatti UTPA:n 81–78 (44–39)-voittoon Tennessee Techistä.

Tennessee Tech oli tasoittanut ottelun UTPA:a vastaan tilanteeseen 78–78, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä vain 48 sekuntia.

UTPA:n ensimmäinen voittokoriyritys pomppi rautoihin, mutta joukkueen Alex Majewski onnistui pallonriistossa neljä sekuntia ennen loppua ja syötti pallon Bogalle, jonka lähes puolesta kentästä heittämä kolmonen riehaannutti UTPA:n voittotuuletuksiin.

Penkiltä peliin tullut Toivonen kiskoi UTPA:lle 12 minuutissa kaksi levypalloa.

Alex Murphyn Duke Blue Devils kuritti Florida Atlanticia pistein 97–64 (52–29) Rodney Hoodin (28/3) ja Jabari Parkerin (21/10/3 syöttöä) esittäessä parastaan. Murphylle kirjattiin yhdeksässä minuutissa yksi levypalloa.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.