Keskiviikon ainoassa Korisliigan ottelussa kohtaavat Korihait ja Kauhajoen Karhu. Kotijoukkueen tappioputki on jo venynyt seitsemän ottelun mittaiseksi, kun Karhulla on taas kaksi tappiota allaan.

Korihaiden kaksi edellistappiota ovat tulleet niukasti, sillä ensin Korikobrat voitti uusikaupunkilaiset kahdella pisteellä ja sen jälkeen Bisons voitti pisteellä. Korihaiden päävalmentaja Ari Mikkola näkee kuitenkin valoa tunnelin päässä.

– Aika pitkä putki on ollut ilman voittoa ja alla on kaksi niukkaa tappiota, mutta ne ovat olleet hyviä pelejä. Pelimme on kehittymään päin ja jos jatkamme samalla tasolla ja vähennämme henkilökohtaisia virheitä, niin hyvä tulee, Mikkola toteaa luottavaisena SuomiKoris-sivustolle.

Vastassa on Mikkolalle varsin tuttu vastus, sillä vielä viime kaudella hän toimi Karhussa Ari Tammivaaran apuvalmentaja.

– Olen ollut Karhun organisaatiossa ja tiedän tasan tarkkaan miten he tulevat otteluun. Meillä on ollut hyvä valmistautuminen sunnuntai-illasta. Meidän täytyy ottaa Karhun vahvuudet pois ja hyökätä Karhua vastaan, Mikkola miettii ottelun ratkaisupointteja.

– Olen pitänyt Tammivaaraan tiiviisti yhteyttä ja tiedän missä he menevät eikä sieltä ole odotettavissa mitään yllätyksiä, sillä molemmat tuntevat toisensa. Heillä on paljon ollut loukkaantumisia, mutta he eivät lähde muuttamaan tyyliään sen takia. Yhtä lailla kaikilla joukkueilla on tässä sarjassa loukkaantumisia – myös meillä, Mikkola jatkaa.