Kärkijoukkue Indiana Pacers jatkoi väkeviä esityksiään samaan aikaan, kun taas Utah Jazz tuskailee edelleen pelinsä kanssa.

Indiana ei antanut Bostonin yllättää itseään, vaan haki vakuuttavan vierasvoiton. Washingtonin John Wallin 37 pistettä eivät riittäneet, kun Toronto nappasi kotivoiton. Philadelphia katkaisi orastavan tappioputken kaatamalla kotikentällään jatkoajan jälkeen Milwaukeen. Milwaukeen Caron Butler oli hurjassa vireessä 38 pisteellään, mutta tällä kertaa se ei riittänyt.

Utahin tuskien taival jatkui, kun se hävisi Dallasissa. Utah on voittanut vasta yhden ottelun tällä kaudella. Chicago taipui Portlandille niukasti vieraissa ja huonot uutiset saivat jatkoa, kun Derrick Rose loukkaantui ottelussa. Erik Murphy jäi ottelussa ilman peliaikaa. Myös Marc Gasol joutui jättämään pelinsä kesken polvivamman takia, kun Memphis hävisi kotonaan San Antoniolle.

NBA:n viime yön tulokset:
Charlotte-Phoenix 91-98
Philadelphia-Milwaukee 115-107
Toronto-Washington 96-88
Boston-Indiana 82-97
Detroit-Atlanta 89-96
Memphis-San Antonio 86-102
Minnesota-Brooklyn 111-81
New Orleans-Cleveland 104-100
Dallas-Utah 103-93
Portland-Chicago 98-95