Bisons Loimaa sai pidettyä jatkolohkohaaveensa elossa voittamalla serbialaisen Radnickin Eurocupin seitsemännellä kierroksella keskiviikkona. Termi trilleri alkaa kärsiä inflaatiota näiden tiukkojen pelien vuoksi. Bisons nappasi voiton vain kahden pisteen erolla.

Bisonsin korinteosta vastasi John Williamson. Williamson (28/8/1r) pystyi venymään ratkaisuhetkillä sinnikkyyttä osoittaviin suorituksiin. Hän oli lopulta myös Biisonien kovin pistemies.

– Meidän joukkueesta on aina noussut esiin uusia pelaajia, jotka ovat voineet ratkaista ottelun. Mikko [Koivisto] pelasi tänään upeasti, samoin John oli tulessa, Tuukka Kotti suitsutti Bisonsin sivuilla.

Jännitysnäytelmä ratkesi vasta aivan ottelun viime hetkillä. Kragujevac tuli tasoihin viimeisellä minuutilla. Pelikelloon jäi reilu 30 sekuntia aikaa. Kun kellossa oli 11 sekuntia, Radnicki rikkoi, josta Biisoneille määrättiin sivuraja. Peliaikaa ollessa jäljellä enää yhdeksän sekuntia Radnicki rikkoi taktisesti Billy Keysiä. Keys upotti molemmat vapaaheittonsa sisään. Marko Marinovic yritti vielä viimesekunnin kolmosta Matti Nuutisen yli. Pallo ei kuitenkaan löytänyt tietään verkon läpi, joten loimaalaiset nappasivat tärkeän voiton jatkohaaveiden kannalta.

– Tulimme peliin todella hyvällä energialla ja pelasimme keskittyneesti ainakin ensimmäisen puoliskon. Kohdallemme osui huonompiakin hetkiä, mutta pystyimme silti nappaamaan voiton. Olen ylpeä peli-ilmeestämme, Greg Gibson hehkutti.