Korihait koki 10 peräkkäisen tappionsa, kun se hävisi lauantaina Salon Vilppaalle. Vakkasuomalaisten leirissä tunnelma oli matalalla tappion jälkeen.

Korihait ui tällä hetkellä syvällä. Takamies Sami Ikävalko oli pettynyt omiensa suoritukseen.

– Vilpas pystyi tuhoamaan järjestelmällisesti palloscreenien kautta meidän puolustuksen. Pitkä tappioputki näkyy tuskaisuutena, energiat ovat kateissa ja flow puuttuu, Ikävalko tiivisti Vilppaan tiedotteen mukaan.

Myös valmentaja Ari Mikkola tiedostaa ongelmat.

– Kokonaisuutena tämä oli sellainen suoritus, mihin tällä treenaamisella pystytään. Viimeksi kun istuin tällä paikalla, sain sakot liitolta tuomareiden arvostelusta. Nyt saisin varmaan sakot omalta seuralta, joten sanotaan vain nätisti, että meillä on liian vähän pelaajia, Mikkola harmitteli.

Myöskään 19 pallonmenetykseen mies ei ollut tyytyväinen.

– Koko viikko painotettiin, että haluamme juosta, kun on selkeä paikka. Ei päästy. Teimme 19 menetystä ja Vilpas pääsi juoksemaan paljon transition-koreja. Meillä ei ole mitään hajua puolustuksen rotaatiosta, kun ei päästä treenaamaan 5-5 peliä, Mikkola jupisi.